Of er dit weekend weer TopGear op tv is? Maar natuurlijk. En wel hier, en op deze tijden.

Vrijdagavond is Veronica-dubbele-TopGear-uitzending-avond. Vanavond zie je om 20.20 uur aflevering 4 uit het nieuwste seizoen: Jeremy, James en Richard bouwen elk een scootmobiel waarmee ook offroad gereden kan worden, en racen ermee tegen gehandicapte soldaten in bestaande exemplaren. Jeremy zet de Ferrari FF en de Bentley Continental GT V8 samen op een ijsmeer, en James rijdt de Fisker Karma samen met AC/DC-zanger Brian Johnson in Florida.

Om 21.25 uur volgt een oudere aflevering waarin Jeremy een Renault Twingo RS tot op het bot uitprobeert in een van zijn ‘serieuze autotests’, de BMW X5 M en de Audi Q7 V12 TDI het opnemen tegen de Range Rover Supercharged en Richard een race organiseert met verschillende machines die je wel eens op een vliegveld ziet rijden.

Zaterdagavond om 21.00 kun je afstemmen op BBC3: daar zie je de Vietnam Special, waarin onze drie vrienden een lange reis door Vietnam ondernemen. Op brommertjes. Hilariteit verzekerd.

Maandag om 21.05 uur is het tijd voor een recente aflevering op Canvas. De heren gaan het circuit op met lichtgewicht trackday-auto’s: een KTM X-Bow, een Caterham R500 Superlight en een… Morgan 3Wheeler. Daarnaast maken twee bizarre auto’s met vliegtuigmotoren hun opwachting: Brutus, met een vuurspuwende BMW V12 van een litertje of 27, en een Blower Bentley met de motor uit een Spitfire.

Wil je weten waar en wanneer je TopGear op tv kunt verwachten, hou dan deze pagina in de gaten. Of neem een kijkje in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Goed weekend!

Reacties