Nieuwsgierig waar je de komende dagen moet zijn voor je dosis TopGear? Check ons wekelijkse overzicht!

Vrijdagavond om 20.00 uur kun je afstemmen op BBC3 voor een aflevering van TopGear USA. Adam, Rutledge en Tanner zoeken uit welke van de drie vooraanstaande moderne musclecars de beste is: de Chevrolet Camaro, Ford Mustang of Dodge Challenger.

Kijk je toch liever het vertrouwde Britse TopGear, zap dan om 20.25 uur naar Veronica. Hier zie je een aflevering uit seizoen 6 (2005) waarin Jeremy drie hot hatches test: de Volkswagen Golf GTI, de Renault Mégane Sport en de Vauxhall Astra VXR (Opel Astra OPC). Ook rijdt hij in de BMW M5. Richard en James gaan op kleine scootertjes naar bars om dronken mensen in hun eigen auto naar huis te rijden.

Om 21.30 uur volgt een aflevering uit hetzelfde seizoen. Richard probeert in IJsland over een meer te rijden met een soort rare Jeep, James rijdt de Bentley Continental Flying Spur in Dubai en Jeremy probeert de BMW 535d.

Zaterdag en zondag is er helaas geen TopGear op tv, maar op maandag kun je als vanouds bij Canvas terecht. Om 21.20 uur vertonen zij een aflevering uit seizoen 13. De heren houden een traditionele TopGear-race, maar dan zoals ie 60 jaar geleden zou zijn gehouden: met een Jaguar XK120, een Vincent Black Shadow motorfiets en een stoomtrein. Ook test Jeremy de Lotus Evora en rijdt The Stig met de Ferrari FXX over het TopGear-circuit.

Wil je weten waar en wanneer je TopGear doorgaans op tv kunt verwachten, hou dan deze pagina in de gaten. Of neem een kijkje in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Goed weekend!

Reacties