Ongeacht of je wel of geen vrij had, deze week sluit je mooi af met een weekend vól TopGear!

Vrijdagavond is het weer raak op Veronica: een dubbele aflevering vanaf 20.30 uur. Allereerst eentje uit seizoen 12, waarin Jeremy de Pagani Zonda F Roadster onder handen neemt, en de drie heren een zuinigheidstest doen van Basel naar Blackpool; zonder te tanken. Klinkt niet spannend? Wacht maar af. Om 21.30 uur volgt een aflevering uit seizoen 13, met wederom een epische TopGear-race. Deze keer gaan Jeremy, Richard en James 60 jaar terug in de tijd en doen ze een wedstrijd met de snelste auto, de snelste motorfiets en de snelste trein van dat moment. In de schappelijk geprijsde auto rijdt Michael Schumacher.

Zaterdagavond om 20.45 uur zie je op BBC3 en BBC HD een herhaling uit seizoen 15, waarin de heren elk hun eigen camper bouwen. En er vervolgens ook mee gaan kamperen. Falen verzekerd. Nog even geduld trouwens: vanaf juni zie je op zondagavond weer een compleet nieuw TopGear-seizoen op BBC2!

Op maandagavond om 21.05 uur gaat Canvas verder met het meest recente TopGear-seizoen, nummer 16. In deze aflevering kopen de heren elk een oude cabrio met vier zitplaatsen. Toevallig komen ze allemaal bij dezelfde BMW uit, dus wordt er letterlijk op microscopisch niveau gestreden om wie de beste auto heeft. Bovendien rijdt Jeremy, bij wijze van groots afscheid van het model, in de Pagani Zonda R.

Vraag je je wel eens af waar en wanneer TopGear precies op tv is, hou dan deze pagina in de gaten. Goed weekend!

Reacties