Nieuwsgierig waar je de komende dagen moet zijn voor je dosis TopGear? Check ons wekelijkse overzicht!

Vrijdagavond zendt Veronica zoals gebruikelijk tweemaal TopGear uit, zij het op andere tijdstippen dan normaal. Om 21.25 uur zie je eerst een aflevering uit seizoen 10, waarin Richard het in een Aston Martin V8 Vantage opneemt tegen een man op rolschaatsen met raketaandrijving. James rijdt in de zotte Caparo T1 en er wordt onderzocht wat de snelste manier is om van de ene naar de andere kant van Londen te komen: met de auto, de fiets, de boot of het openbaar vervoer. Om 23.00 uur volgt een ‘Best Of TopGear’-aflevering met de mooiste momenten uit de seizoenen van 2005 en 2006.

Zaterdagavond kun je om 21.00 uur bij BBC3 terecht voor aflevering 1 uit seizoen 18. De heren gaan naar Italië om drie extreme supercars, de Lamborghini Aventador, de Noble M600 en de McLaren MP4-12C, op de circuits van Nardò en Monza te proberen.

Maandag kun je om 15.00 uur bij Canvas een TopGear-aflevering bekijken, en wel nummer 5 uit seizoen 14. Jeremy test de Noble M600, en er wordt geprobeerd een galerij over te nemen en in een automobiele kunsttentoonstelling te veranderen.

Wil je weten waar en wanneer je TopGear doorgaans op tv kunt verwachten, hou dan deze pagina in de gaten. Of neem een kijkje in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Goed weekend!

 

Reacties