Als je een voetbalfan bent, had je het waarschijnlijk al wel begrepen, maar voor de minder sportieve kijkers onder jullie: vanavond is er op Veronica geen TopGear te zien in verband met de live-uitzending van de wedstrijd Nederland-Moldavië. Volgende week maakt de zender het echter ruimschoots goed, met drie (!) opeenvolgende specials én de eerste aflevering van het meest recente seizoen.

Gelukkig kun je tot die tijd altijd nog bij de BBC terecht. Zaterdagavond om 21.00 uur kun je afstemmen op BBC3 of BBC HD voor een herhaling van aflevering 2 uit seizoen 15. Hierin doen Jeremy, Richard en James hun best om drie tweedehands auto’s te vinden waarmee je evengoed de dagelijkse boodschappen kunt doen, als op een circuitdag iedereen zoek rijden. Voor minder dan 5.000 pond, wel te verstaan. Ook test James – Captain Slow, ja – de Porsche Boxster Spyder en de 911 Sport Classic.

Zondagavond om 20.00 uur kun je op BBC2 aflevering 5 uit seizoen 16 terugkijken, waarin je de heren hun best ziet doen om uit een oude oogstmachine een sneeuwruimer te maken. Maar gelukkig wordt er ook hard gereden; door Jeremy, met de Audi RS5 en de BMW M3 Competition.

Wil je geen minuut van TopGear op je tv missen? Hou dan deze pagina in de gaten voor de uitzendmomenten. Goed weekend!

Reacties