Zondagavond op je kijkbuis: aflevering 7 van het nieuwste TopGear-seizoen!

Deze week neemt James plaats in een World Rallycross-auto met 600 pk. Hij gaat met een roedel professionele coureurs de baan op, waaronder TopGear USA-presentator Tanner Foust, en probeert ze van zich af te houden. Klinkt op zich al pittig genoeg, maar het wordt hem ook nog eens niet makkelijker gemaakt door de hulp die hij erbij krijgt toegewezen, in de vorm van een nogal onbehulpzame Jeremy Clarkson en Richard Hammond.

Over hen gesproken: Jeremy neemt de nieuwste Jaguar F-type R Coupé mee naar het TopGear-circuit, plus een onnoemelijk schitterende E-type-reïncarnatie, de Eagle Low Drag GT. Richard is ondertussen in Spanje om zich bezig te houden met de vierde generatie van een jonge roadster-legende: de Mazda MX-5. Te gast in de schappelijk geprijsde Astra is deze week acteur Nicholas Hoult, die je wellicht kent van de X-Men-films en nu zijn opwachting maakt in de nieuwe Mad Max: Fury Road.

Kijken dus: zondagavond 21.00 uur op BBC2, of pak de herhaling mee op maandagavond om 20.00 uur. Veel plezier en goed weekend!

Reacties