Ook deze week kun je TopGear weer bekijken op drie verschillende zenders: een gloednieuwe aflevering op BBC2, en herhalingen op Veronica en Canvas. Overigens verwachten we dat je zondagavond misschien naar iets anders aan het kijken bent, maar uiteraard neem je TopGear dan even op, of kijk anders de herhaling op dinsdagavond.

De uitzendtijden voor de komende dagen:

Veronica: vrijdag 21:25 uur

Op vrijdagavond een dubbele aflevering van TopGear op Veronica. Welke het precies zijn laten ze nog even in het midden.

BBC2: zondag 21:00 uur en dinsdag 21:00 uur

Deze week geen aftandse sportsedans waar de onderdelen vanaf vallen, maar gloednieuwe supercars die toevallig ook vier deuren hebben: de Porsche Panamera, Aston Martin Rapide en de Maserati Quattroporte. Vanuit Londen beginnen Jeremy, Richard en James aan een road trip, waarbij onderweg ook nog wat op een industrieterrein geracet wordt en de heren terloops als chauffeurs worden ingezet. Verder speelt Richard op de TopGear-track met de Chevrolet Camaro SS en de Mercedes E63 AMG. In de reasonably priced car vinden we deze week Harry Potter-ster Rupert Grint, maar hij is niet de enige: ook Rubens Barrichello komt langs om zijn naam op het F1-scorebord te zetten.

Canvas: maandag 21:20 uur

Op Canvas zien we aflevering 7 van seizoen 14, waarin Richard de Lexus LFA aan de tand voelt. Ook probeert Jeremy een review van de BMW X6 te maken op een zo goedkoop mogelijke manier, en rijdt James in de Vauxhall Insignia VXR (oftewel, in landen waar we aan de goede kant rijden, de Opel Insignia OPC). Hij wordt daarbij vergezeld door een oude vrouw die toevallig wel alle verkeersborden in Groot-Brittannië heeft ontworpen. Verder natuurlijk de TopGear Awards, en blueslegende Seasick Steve in de reasonably priced car.

Voor het actuele overzicht van de uitzendtijden van TopGear kun je altijd hier terecht. Veel plezier!

Reacties