Zo, alweer bijgekomen van de Bolivia Special van vorige week? Maak je dan maar klaar voor de laatste TopGear-aflevering van dit seizoen, vanavond om 21:25 uur op Veronica.

Helaas was er niet zoveel geld meer over na dit bovengemiddeld dure seizoen, dus mochten de heren voor deze aflevering aan de slag met één kanttekening: hou het simpel en goedkoop.

Richard doet zijn best om niet al te gek te doen met de nieuwste Japanse supercar, de Lexus LF-A. Jeremy maakt een verstandige, verantwoordelijke rijtest van de BMW X6, maar verliest helaas uit het oog dat het ook goedkoop moest zijn. Jammer, want zo bleef er geen geld meer over voor James’ filmpje. Dus is hij maar in de Vauxhall Insignia VXR (onze Opel Insignia OPC) rondjes langs verkeersborden gaan rijden in het gezelschap van een dame op middelbare leeftijd.

Verder rijden de heren met allerlei elektrische speeltjes door het publiek, en verschijnt blues-legende Seasick Steve in de reasonably priced car. Mis ‘m dus niet: de laatste TopGear-aflevering van seizoen 14, vanavond om 21:25 uur op Veronica!

Reacties