Vind je de nieuwe Toyota GR 86 net iets te mak eruitzien? Geen probleem, daarvoor bestaat het bedrijfje Tops Racing Arts Kyoto, beter bekend als TRA Kyoto en nog veel beter bekend van de Pandem Rocket Bunny-kits. Volgens de website van TRA doen ze trouwens nog veel meer naast het ontwerpen en bouwen van race- en showauto’s, ze kweken bijvoorbeeld ook cactussen en voeren hun kat. We verzinnen het niet.

We dwalen al snel weer af. Je kijkt dus naar de nieuwe Toyota GR 86 met Rocket Bunny-kit. Hoewel tegenhanger Liberty Walk tegenwoordig meer en meer afstapt van popnagels, zijn ze bij de 86 van Rocket Bunny volop aanwezig. Naast de bredere wielkasten ontwerpt TRA een nieuwe voorbumper die gulzig omgaat met de lucht en achterop zie je een nieuwe diffuser plus een dikke achterspoiler.

De bovenstaande afbeelding van de Toyota GR 86 met Rocket Bunny-kit is nog computergegenereerd, maar de kit is momenteel wel al te koop. De prijs van de kit is nog niet bekend. In Amerika kost een vergelijkbare kit omgerekend zo’n 5.000 euro – maar dan ligt ie in Amerika en dan heb je nog geen inklaringskosten betaald. Je moet even iemand zien te vinden die de boel voor je kan importeren uit Japan.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)