007 is terug. No Time To Die draait in april in de bioscopen en vandaag zie je alvast de nieuwste trailer. Voor de gelegenheid hebben we zeven dingen op een rijtje gezet die ons opvielen, maar bekijk zeker eerst even de video.

01. De Aston Martin DB5 is terug en hij drift

De legendarische zilverkleurige Aston Martin DB5 kan niet ontbreken in de nieuwste James Bond-film. Dit keer kan hij zelfs driften en ketst het plaatwerk kogels terug. Daarnaast heeft hij nog een leuk speeltje, maar daar komen we later op terug.

02. Er is nog een 00-agent die een DBS Superleggera bestuurt

Dacht je dat meneer Bond een monopolie had op het coolste speelgoed van Aston Martin? Nou, dan had je het mis. Er blijkt nog een 00-agente te zijn die het kwaad bestrijd in een intimiderende DBS Superleggera

03. De Aston Martin Vantage zit in deze Bond-film

Dit wisten we al, maar kan nog eens naar die achterkant. Ziet er prima uit in hartje Londen, toch?

04. De Range Rover Sport kan vliegen

‘Wieeeh’, schreeuwt de Range Rover ogenschijnlijk tijdens zijn eerste vlucht. Kijk hoe vrolijk hij in de lucht word geblazen terwijl hij een Toyota Land Cruiser achter zich laat. Hij is goed offroad, maar dit lijkt ons iets té letterlijk

05. Een opvallende afwezigen

Niet één keer in de trailer van bijna drie minuten komt het nieuwste exemplaar uit de Aston Martin-fabriek voorbij, de DBX SUV. Voorspellingen zeggen dat er nog de Aston Martin Valhalla komt, wat weer zou leiden tot een afwezigheid van de elektrische Rapide E. Welke van deze twee zal wel het witte doek halen?

06. Hey, is dat een Jaguar XF?

Jazeker, dat heb je goed gezien daar in de achtergrond. Ook Jaguar mag blik leveren op de set van No Time To Die – het lijkt wel de Nederlands-Belgische serie Undercover. Het zou ook wel iets teveel van het goede zijn als ook de schurken in dit verhaal in Aston Martin zouden rijden. De Land Rover is dus niet de enige Jaguar op de set.

007. De Aston Martin DB5 heeft MINIGUNS

We weten het, dit zag je al eerder, maar laten we het nog een keer herhalen voor het effect. Miniguns, in de koplampen. We hoeven je niet te vertellen dat dit precies is wat je innerlijke achtjarige wilde, want als we hier naar kijken, zijn we allemaal in een keer weer acht jaar oud.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear