Een rode Subaru, een bestuurder die iets met muziek heeft en moet samenwerken met dieven voor een kans op een beter leven. Het plot van Baby Driver? Nee, dit is Twisted Metal, een nieuwe serie. Jazeker, de oude PlayStation-game krijgt een eigen verfilming. Anthony Mackie, die je kent van Marvel-films en het toffe Altered Carbon, krijgt ook een rolletje. De hoofdrol is voor de bug-eye Subaru.

Voor nu is er alleen nog maar een korte trailer, maar de eerste indruk is gelijk goed. De wereld – of in ieder geval een deel daarvan – is vergaan en de held moet in de woestenij een pakketje bezorgen. Daarvoor krijgt hij hulp van een autodief. De grote boef is een clown in een ijscowagen, maar in plaats van Raketjes serveert hij bloederige doodslag. Gezellig.

De serie Twisted Metal is de zoveelste in een reeks verfilmingen van games. Zo komt er ook een film aan van Gran Turismo en we hoeven er niemand aan te herinneren hoe geslaagd The Last of Us is. De nieuwe serie komt op 27 juli naar streamingsdienst Peacock. Voor nu kun je deze dienst officieel nog niet krijgen in Nederland, dus dat wordt een vlucht naar Amerika. Of gewoon een VPN.

De trailer van Twisted Metal

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)