Baby Driver, een van de betere autofilms van de afgelopen paar jaar, is nu te zien op Netflix. De film vult het aanbod aan dat al bestond uit Drive to Survive, Senna en alle Fast & Furious-films, om popcornavondjes voor autoliefhebbers goed te vullen. En geen moment te vroeg: Rush is net van de streamingdienst verdwenen.

Sinds 1995 werkte regisseur Edgar Wright aan zijn pareltje met de naam Baby Driver voordat hij de film in 2017 uitbracht. Niet alleen is het een film met uitmuntende auto- en actiescènes, ook choreografisch zit de rolprent uitstekend in elkaar. Het samenspel tussen muziek en beeld zorgt ervoor dat iedereen de film kan waarderen.

Edgar Wright koos als posterauto een knalrode Subaru Impreza WRX. We zullen niet veel verklappen, maar we kunnen alvast vertellen: raak niet teveel gehecht aan de auto. We zijn benieuwd of de release van Baby Driver op Netflix iets te maken heeft met het vervolg dat nu in de maak zou zijn.

Wanneer komt Baby Driver 2?

In diverse interviews gaf de regisseur aan druk bezig te zijn met een script voor Baby Driver 2. Momenteel is er nog niets over bekend, behalve dat er ‘veel nieuwe personages’ zullen verschijnen. Of Wright in drie jaar tijd nét zo’n prachtwerk kan neerzetten als hij deed in meer dan 20 jaar tijd? De tijd zal het leren.

Baby Driver Trailer

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear