We vonden het geweldig om Jimmie Johnson, Jenson Button en Mike Rockenfeller te zien racen met de NASCAR Camaro tijdens de 24 Uur van Le Mans afgelopen weekend. Het zou dwaas zijn van Chevrolet om niet in te spelen op de hype van Garage 56. Daarom is hier een speciale ZL1. En het zal niet al te moeilijk zijn om te raden hoeveel exemplaren van deze speciale editie er worden gebouwd.

Dit is de Chevrolet Camaro ZL1 Garage 56 Edition. Ja, 56 autosportfans kunnen deze ZL1 mogen kopen, die een bestickering draagt die sterk lijkt op die van de raceauto. Er zijn veel NASCAR-, Garage 56- en Hendrick Motorsports-emblemen. Aan de binnenkant krijg je Garage 56-emblemen op de vloermatten en het stuurwiel.

Het is niet alleen maar stickers en emblemen, want Chevrolet heeft tenminste de moeite genomen om wat aerodynamica aan te brengen die ook geïnspireerd is op de raceauto. Bekijk de grote dive planes op de voorspoiler en die coole NASCAR-stijl achtervleugel. En natuurlijk krijg je de 6,2-liter V8 van de ZL1 onder de motorkap. Yee-haw!

Er wordt ons verteld dat de Garage 56-editie later dit jaar beschikbaar zal zijn, en bij elke auto zullen extra #24 racestickers, een NASCAR-voorruitsticker en witte Goodyear-decals voor de voorste wielkasten worden geleverd. Die moet je dan weer zelf plakken. Zou je er eentje naar Nederland halen, of je vind je dit iets te veel uitmelkerij?

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie