Nog nooit ergens stiekem – of minder stiekem – een bepaald lichaamsdeel op getekend? Of net iets te hard gelachen omdat iemand anders dat had gedaan? Klik dan maar weer verder om het Financieel Dagblad te lezen. Dit bericht is voor mensen bij wie het gevoel voor humor sinds de kleuterklas niet verder is ontwikkeld. Bovendien zal het je niets verbazen dat dit bericht op een vrijdag is geschreven, waarbij de vijf al in de klok zit als het vijf over elf is.

Dit bericht ontstond toen we een geinig artikel wilden schrijven over een roadtrip door Amerika, waar je van Poo Poo Point naar Pee Pee Island kunt rijden (het is nog niet te laat om naar het FD te gaan). Tijdens iets diepgravender onderzoek kwamen we dit pareltje tegen. De website Vaguely Rude Places verzamelt alle vieze plaatsnamen ter wereld. Zo kun je zelf, waar dan ook op de aardbol, een roadtrip samenstellen met alleen maar vieze plaatsnamen.

Voorbeelden van vieze plaatsnamen

Start je grove roadtrip in Rectum, Nederland, waarna je omhoog kunt rijden naar Weener in Duitsland. Of ga naar Titz, ook in Duitsland. Liever Frankrijk? Daar vind je Bitche. Of rij een stukje door naar Pussy. Wie een veerpont neemt, kan naar Butthole Lane in Leicestershire, in het VK. Goed, je hebt inmiddels wel een aardig idee welke pareltjes ertussen zitten. Vergeet ook zeker niet in Amerika te kijken, daar is het helemaal feest. Leuk als je een roadtrip gaat doen als het hele coronagedoe voorbij is.

Overigens staat de beruchte ‘anale driehoek’ in België er niet in, omdat het een Engelstalige website is. Als je op de kaart in België lijnen tekent tussen de gemeenten Kontich, Aartselaar en Reet, dan vormt zich een driehoek. En in het midden van die driehoek bevindt zich de Europese importeur van Ssangyong. Weet je dat ook weer. Check Vaguely Rude Places.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear