De Volkswagen Beetle Denim is een eerbetoon aan de Jeans-uitvoering voor de Kever uit 1974, een knalgeel speciaaltje met denim-stoelbekleding. Geel lijkt niet genoeg op grijs, waar we zo van houden in Nederland. Dus de kleur waar je nu naar kijkt, is Stonewashed Blue. We moeten niet zo zeuren: het is best een tof kleurtje. Maar het tofst zijn de 17 inch ‘Circle’ velgen. Die krijg je alleen bij de Beetle Denim. Lekker old-school. De softtop van de Cabriolet is ook in jeans-tint.

Interieur Volkswagen Beetle Denim

Een volledig denim-interieur is Volkswagen ook iets te spannend. Dus zijn de opbergruimten van de stoelen in jeans-stijl. Het dashboard is uitgevoerd in de kleur Blue Brushed en ook wat andere zaken als de vloermatten en deurpanelen kregen een afwijkende kleur. Blauwe stof, rode accenten en witte biezen voeren de boventoon. Zoals het een echte special edition betaamt, prijken er in en om de Beetle een aantal Denim-stickers.

Wil je die toffe velgen? Dan moet je 3.153 euro extra betalen als je je Beetle bestelt. Krijg je het Denim-pakket er gratis bij.

Reacties

  • Frank heeft op 1 augustus 2016 geschreven:

    Wat een bullshitt deze colum wordt geadverteerd dat de velgen 30.066 kosten.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)