‘Doe alsof je thuis bent.’ Het is een uitspraak die je wel vaker hoort als je ergens bent waar je je niet helemaal op je gemak voelt. Zo’n uitspraak heeft dan weinig toegevoegde waarde, omdat je dit gevoel toch niet gaat krijgen. De rijke uitrusting in de Volvo V90 R-Design Business Sport zorgt er echter wel voor dat je je onderweg thuis voelt. Deze auto is er namelijk volledig op gericht om jouw leven aangenamer en makkelijker te maken. En met standaard 18-inch velgen staat jouw huis op hele fraaie wielen.

Hoe geeft deze Volvo V90 een thuisgevoel?

Een plek waar je kunt relaxen is essentieel voor een fijn huis. Om dat gevoel over te brengen vind je in deze auto elektrisch verstelbare contourstoelen die jouw ideale zitpositie onthouden. Deze stoelen zijn perfect gevormd en bieden hoog comfort. Maar ook achterin is het genieten. Hier vind je individuele zitplaatsen waarbij lange reizen moeiteloos te overbruggen zijn. Waar technologie en elektronica tegenwoordig onlosmakelijk verbonden zijn met het interieur in je huis, is de Volvo V90 R-Design Business Sport ook voorzien van alle elektronische gemakken. En het Sensus infotainmentsysteem zal je aangenaam verrassen. De gebruiksvriendelijke interface zorgt dat je op je wenken bediend wordt door de auto. Het 9-inch display geeft via duidelijke iconen aan waar de functie staat die jij zoekt. En mocht je geen zin hebben om het menu te raadplegen, dan zeg je gewoon met spraakcommando’s wat je van de Volvo V90 wilt. Daarnaast zorgt Sensus-connect ervoor dat je moeiteloos al je apparaten met de auto verbindt. Apple CarPlay is uiteraard ook inbegrepen in deze editie.

En als ik spullen van thuis mee wil nemen?

Mocht je toch nog niet helemaal nog het gevoel van thuis hebben in deze Volvo, dan heb je alle bagageruimte om spullen van thuis mee te nemen. Met een simpele handeling klap je de achterstoelen plat. De praktische lange laadruimte met vlakke vloer zorgt er dan voor dat je niks dierbaars thuis hoeft te laten. Wil je ervaren hoe het is om je thuis te voelen als je van huis bent? Kijk dan hier voor meer informatie over de Volvo V90 R-Design Business Sport. Hij is al beschikbaar vanaf 51.995 euro.
(advertorial)

Reacties

Meer van TopGear