Er gaan dagen voorbij dat we geen Russische YouTube-video’s kijken. In tegenstelling tot je neefje, want als je hem een iPad en YouTube geeft, dan is het slechts een kwestie van tijd voordat hij de kleurrijkste video’s uit het oosten van Europa aan het kijken is. Maar uit het beetje YouTube dat we uit dat deel van de wereld gezien hebben, kunnen we alvast concluderen dat Rusland een haat-liefdeverhouding heeft met AMG. Enerzijds zijn ze er gek op, anderzijds maken ze de auto’s graag stuk.

Eerder was er al een Russische YouTuber die een G-klasse op de grond liet vallen vanuit een helikopter en nu is er deze kerel. De YouTuber met een voor ons onuitspreekbare naam en inmiddels 4,9 miljoen abonnees steekt zijn Mercedes-AMG GT 63 S 4-Door in de fik. Blijkbaar was er een conflict met Mercedes en is dit de enige oplossing die de ontevreden eigenaar kon bedenken. Met een aantal jerrycans benzine laat hij het ding volledig affikken. Daarna rijdt hij weg in zijn ZAZ Zaporozhets.

YouTuber steekt Mercedes-AMG GT 63 S in de fik

Reacties

 • Noah heeft op 11 november 2020 geschreven:

  Zonde van een prachtige GT 63 s

  Reageer
 • Marco heeft op 27 oktober 2020 geschreven:

  Zo zie je maar wéér, de vermenging van culturen is onbegonnen werk. Laten we vooral de grenzen weer herstellen en de andere culturen van afstand bekijken.

  • Hoi Thierry heeft op 28 oktober 2020 geschreven:

   Hou je complot onzin lekker bij je of ga op Stormfront elkaar opnaaien.

   Reageer
  Reageer
 • Hfb heeft op 26 oktober 2020 geschreven:

  Zinloos, maar met de blogger cultuur was dit te verwachten

  Reageer
 • Vlogger heeft op 26 oktober 2020 geschreven:

  Zoals met al die Russen die geld te veel te lijken hebben: vroeg of laat heb je ruzie met je maffia vriendjes en wordt je geliquideerd. Zal met deze pipo ook gaan gebeuren.

  • MarkV heeft op 27 oktober 2020 geschreven:

   Zal er geen traan om laten.

   Reageer
  • Reimond heeft op 26 oktober 2020 geschreven:

   Hoe vervuilend is dit niet

   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)