Het jaar 2018 is het jaar van de heerlijke comebacks. Zo maakten klapkoplampen, caravanraces op Zandvoort, Monoblock-velgen, Carver, Magnum P.I. en nu ook een oude bekende uit 2003 hun comeback: V-Rally.

V-Rally 4 is (nee, je raadt het nooit) het vierde deel in de populaire rallyserie. Het eerste deel verscheen al in 1997 voor de PlayStation 1. Na de derde uitgave in 2003 was het lang stil rond de gameserie, maar nu is het spel voor helden op het onverharde terug. In de onderstaande trailer zie je een kleine greep uit de meer dan 50 voertuigen die je kunt verzamelen, aanpassen en racen.

Zo krijg je V-Rally 4 gratis

Wij geven zeven exemplaren gratis weg aan de abonnees van TopGear Magazine Nederland. Het enige wat je moet doen is een e-mail sturen naar abokado@topgear.nl. Zet V-Rally 4 in de onderwerpregel en je adresgegevens in het bericht. En ja: we checken of je wel écht abonnee bent.

Val je net buiten de prijzen, kun je V-Rally 4 op 6 september gewoon in de winkel halen voor de PlayStation 4 en Xbox One. Op 25 september kun je ook op de pc aan de slag. De Nintendo Switch is iets later aan de beurt.

Nog geen abonnement op TopGear Magazine en wil je er direct de game F1 2018 gratis bij? Check dan deze aanbieding voor 1 jaar TopGear + gratis F1 2018.

V-Rally 4 trailer

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)