Wow. Is Mercedes helemaal van het padje? Leveren ze echt enorme 21-inch putdeksels onder de nieuwe Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé? Besloten ze eindelijk een achterstallige belofte aan 50 Cent van vijftien jaar geleden in te lossen? Of verwacht Mercedes dat de Donk-stijl een vlucht gaat nemen?

Nee. Zoek het maar op in de configurator, ze staan er echt in. De flinke hoepels zitten in het aanbod met een goede reden. Je kijkt hier naar de zogenoemde Monoblock-velgen. Het is de velg die AMG maar wat graag onder zijn snelle auto’s propte. Historisch helemaal correct dus, de Monoblock-velg.

De Monoblock-velg is zeer cool, maar of de Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé nou de uitgelezen auto is om ze onder te proppen? We weten het niet. Ze zijn in de configurator helaas nog niet leverbaar onder de E-klasse of S-klasse. Al is er vast iets te regelen met de dealer.

De zilverkleurige Monoblocks kosten 2.238 euro. Valt mee op de 4-Door Coupé met een prijs van minimaal 212.533 euro. Liever exemplaren met een zwart hart? Dan mag je 2.844 euro achterlaten bij de Mercedes-dealer.

Bedankt Jeroen voor de tip!

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)