Duizenden trouwe F1-fans hoorden vanochtend braaf hun wekkertje afgaan om 04:00 uur. En de eerste paar minuten bleek dit niet voor niets te zijn: Shanghai International Circuit was kleddernat. Dat is gegarandeerd spektakel en een goede tijd voor Max Verstappen. Iets wat een ochtendhumeur met gemak laat verdwijnen.

Maar nog voordat de koffie was doorgelopen en het slaap uit de ogen was gewreven, kwam slecht nieuws vanuit de wedstrijdleiding: de traumahelikopter kon niet landen door de mist rond het ziekenhuis. En zonder heli, mag er niet gereden worden. Volledig begrijpelijk, want stel je voor dát er iets gebeurd. In zijn vier ronden zette Max Verstappen de snelste tijd neer tijdens de 1e vrije training van de GP van China. Een klein lichtpuntje.

En de 2e vrije training van de GP van China dan?

De 2e vrije training is helaas nooit van start gegaan. Een kwartier voor het einde van de sessie (welke sessie?) gooide de wedstrijdleiding de handdoek in de ring. Morgen beter, hopelijk. De 3e vrije training wordt morgen van 06:00 tot 07:00 uur gereden. Zet je wekker, maar check eerst maar vanuit je bedje of het de moeite waard is om daadwerkelijk ook maar één been buiten je bed te zetten.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)