Apple Studios heeft bevestigd dat het bedrijf werkt aan een nieuwe F1-film met regisseur Joseph Kosinski, die recent nog Top Gun: Maverick maakte. Brad Pitt zal de hoofdrol vertolken en Lewis Hamilton treedt op als producent. Ja, die zagen we niet echt aankomen.

Kosinski heeft vol de afterburners aanstaan na het voortdurende globale succes van het heerlijke Top Gun-vervolg, waarin we enkele van de wildste actiescènes te zien krijgen die ooit op het witte doek werden vertoond. Als hij razendsnelle luchtgevechten zo goed in beeld kan brengen, zal hij voor een paar F1-auto’s bij 320 km/u zijn hand ook niet omdraaien.

Het verhaal van de F1-film met Brad Pitt

Hierover is nog niet veel bekend, maar vermoedelijk kun je het al een beetje raden. Inderdaad: het schijnt erom te draaien dat een gepensioneerde racer (Pitt) nog één keer zijn helm opzet om samen met een rookie te racen tegen ‘de titanen van de sport’. Klinkt bekend, maar dat wil niet zeggen dat we niet staan te popelen om de film te zien.

Goed, veel meer weten we dus nog niet. In dit vroege stadium draait het vooral om de namen: de regisseur (Kosinski), de producenten (Hamilton, Bruckheimer, Plan B Entertainment), de scriptschrijver (Ehren Kruger) en Apple Studios. Meer over de nieuwe F1-film met Brad Pitt lees je hier zodra het bekend wordt…

Top Gun: Maverick

Hoe Tom Cruise werd overgehaald om toch Top Gun: Maverick te maken

Riemen vast en adem in: het vervolg op Top Gun heeft vleugels gekregen

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear