Honda Racing, dat is tegenwoordig toch Red Bull Racing? En die zijn toch vriendjes met Tag Heuer? Klopt, maar zusterteam AlphaTauri vindt Casio’s horloge-submerk Edifice liever. Daarom viert het F1-team samen met Honda Racing de twintigste verjaardag van Edifice. Dat doen ze met een gelimiteerde uitgave van de ECB-10. Het 20th Anniversary-horloge herken je aan de rode ’20’ op de kast en op de achterzijde vind je ook verwijzingen. Voor de derde keer gaat Casio Edifice de samenwerking aan met Honda.

De kleuren rood en zwart zijn uiteraard een verwijzing naar Honda Racing. De logo’s zijn prominent aanwezig en het koolstofvezel is een mooie link met de racewereld. En omdat het feest is, integreerde Edifice gouden details in het Honda Racing-horloge. Zal dat ook iets zeggen over de ambities van het raceteam dit jaar? Het horloge kost 299 euro, inclusief het mooie rode doosje. Vanaf mei gaat het Edifice Honda Racing-horloge in de verkoop. Dan kun je ‘m mooi gebruiken om af te tellen tot de start van het seizoen.

Via: JFK.men

Reacties

  • Andre de pauw heeft op 24 augustus 2020 geschreven:

    Hoeveel kost de LEGO Technic Topgear in de winkel en wordt die wel veilig verpakt verzonden ? Niet zoals de PME tas die ik ooit bij een abo kreeg !! Gr. Andre’

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear