Dagelijks komen we erachter dat mensen het gewoon bijzonder leuk vinden om te haten op sociale media. Ja, we hebben het over jou, Roy. Twitter is geen uitzondering Daar post iemand een video (zie onderaan de pagina) van Charles Leclerc die in zijn Ferrari 488 Pista door een regenachtig Maranello rijdt. En daar hebben mensen een mening over, want hij kleurt niet binnen de lijntjes.

Zo reageert iemand: ‘Hij komt ermee weg, hij kan toch doen wat hij wil in Maranello.’ Een ander reageert met: ‘Kijk uit, anders raakt ie misschien een muur.’ Weer een ander bekijkt het van de andere kant: ‘Twee wielen binnen de lijn is binnen de track limits.’ Hij lijkt afgeleid achter het stuur te zitten, maar we denken dat er meer achter de rijstijl van Charles Leclerc schuilt. Kijk maar eens goed.

De Ferrari-coureur zal uiteraard voorzichtig zijn met zijn gepersonaliseerde 488 Pista. Daarom is het verstandig om zo min mogelijk putjes te pakken. Het lijkt erop dat Leclerc over de doorgetrokken streep gaat om putdeksels en andere oneffenheden in het wegdek te omzeilen. Tevens is het een goed excuus om even de racelijn te pakken. Overigens zouden wij dit zelf natuurlijk nooit doen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)