Na de vergeldingsactie van het meedogenloze management van Max Verstappen, durft niemand de naam van Nederlands trots nog in de mond te nemen. PGZ Luxury Cars verkoopt daarom de Mercedes-AMG C 63 S van een ‘bekende F1-coureur’. Goh, wie zou dat nou zijn? Hij Die Niet Genoemd Mag Worden, is snel uitgekeken op zijn auto’s. Recentelijk verkocht de energiedrankcoureur zijn Aston Martin en nu mag zijn Mercedes ook de deur uit. De Renault Clio RS is ook al in tijden niet meer gesignaleerd.

In ongeveer een half jaar zette Max Verstappen (oei, doen we het toch) 16.500 kilometer op de Benz. Daarbij schreef de auto zo’n 2.000 euro per duizend kilometer af. De prijs is nu 134.750 euro. Dat was ooit 169.000 euro. Het gaat om een Edition 1. Dat betekent dat de Mercedes-AMG ramvol opties zit en speciale strepen en velgen heeft. De Mercedes-AMG C 63 S gooit 511 pk naar de achterwielen via een achttrapsautomaat. In een kleine 4 seconden zit je op 100 km/u. Voor een F1-coureur is dat zo traag als dikke uitwerpselen door een dunne trechter, maar voor de simpele sterveling moet dat voldoen.

De grote vraag is nu: wat gaat Max Verstappen rijden? Aston Martin voorziet de coureur hoogstwaarschijnlijk van een nieuwe bedrijfsauto in de vorm van een DB11. Een stuk passender: Mercedes rijden is vloeken in de kerk als Red Bull-coureur. Check de advertentie (mirror). Hoe snel zal deze auto verkopen?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)