Het is vijf jaar geleden dat zevenvoudig F1-wereldkampioen Michael Schumacher hersenletsel opliep bij een ski-ongeval. Om haar man en familie rust te gunnen van de horden reporters voor hun deur, eiste zijn vrouw Corinna al snel volledige geheimhouding over Schumachers conditie. Officiële statements worden niet gegeven. Informatie die vrijkomt, is dan ook vaak gebaseerd op geruchten. Dit bericht van The Daily Mail stemde ons hoopvol en wilden we toch even met jullie delen.

Volgens het bericht is Michael Schumacher niet langer aan bed gekluisterd. De F1-coureur verblijft in zijn huis in Zwitserland, waar hij elke week voor circa 55.000 euro aan zorg en fysiotherapie ontvangt om er weer bovenop te komen. Hij zou dan ook niet meer ‘via buisjes’ leven en aan de beterende hand zijn.

The Daily Mail wil hun bron niet vrijgeven. Ook wil de familie niets bevestigen. Maar laten we in ieder geval hopen dat er een kern van waarheid in zit.

Reacties

 • Jurgen Lobbers heeft op 19 december 2018 geschreven:

  Ik hoop van ganser harte dat er een stuk waarheid in dit bericht zit, ik wens Michel een spoedig herstel en voor het hele gezin hele fijne feestdagen.

  Reageer
 • M heeft op 18 december 2018 geschreven:

  Mooi dat het bedrag er bij staat! Dit geld komt van alle fans die hij had.

  Reageer
 • henk heeft op 17 december 2018 geschreven:

  ik hoop voor michel en z,n gezin dat het waar is .
  we hopen op een goed vervolg.
  50.000 boeit geen mens waarom het aangegeven is een greep in het niets tenzij de bron fiso is die aan het klikken is .

  Reageer
 • Romke heeft op 17 december 2018 geschreven:

  Goed nieuws, alleen een beetje jammer dat er weer over 55k word gepraat. Denk dat het belangrijker is dat het vooruit gaat ipv over kosten te schrijven.

  • Kees heeft op 18 december 2018 geschreven:

   Inderdaad, hopelijk gaat het beter met zijn gezondheid en zien we hem nog eens terug.

   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear