Het F1-seizoen gaat nu echt weer beginnen. De testdagen zijn onderweg én Netflix zet vandaag het nieuwste seizoen van Drive to Survive online. Robert Doornbos, die ook te zien is in een promofilmpje voor het nieuwste seizoen, mag al eerder even spieken. Hij denkt dat Max Verstappen heel oprecht overkomt in het nieuwste seizoen Drive to Survive.

De F1-fans zullen in ieder geval niet teleurgesteld zijn: ‘Ik heb de afleveringen alvast mogen bekijken en heb zitten smullen; in twee sessies van vier uur heb ik alles weggekeken. Extra pijnlijk om nog eens te zien hoe Ferrari aan het begin zo dominant was en hoe ze in een kwestie van vijf of zes races helemaal uit het veld worden geslagen.’

Max Verstappen werkt voor het eerst actief mee

‘Voor de Nederlanders is het leuk dat Max Verstappen vorig jaar actief heeft meegewerkt aan de serie. Je ziet hem voor de camera en hij geeft toelichting op het legendarische seizoen. Het grootste deel van de tijd heeft hij een glimlach op staan, want hij wint race na race terwijl zijn concurrent de ene fout na de andere maakt’, schrijft Doornbos in zijn column voor TopGear Magazine.

Geen toneelstukje van Max Verstappen in Drive to Survive

Hij gaat verder: ‘Max komt oprecht over zoals we hem kennen – what you see is what you get, en af en toe maakt ie een geintje tussendoor. Maar hij is altijd heel duidelijk in zijn statements, ook als hij het heeft over zijn maatje Ricciardo of over Schumacher: als je niet goed genoeg bent op dit niveau, dan moet je naar huis. Dan kun je nog zoveel smoesjes hebben, maar de stopwatch liegt niet.’

Sowieso denkt Doornbos dat ze de juiste snaar raken in het nieuwste seizoen: ‘Ze hebben het goed gedaan bij Netflix. Niet te veel politiek gelul, gewoon echt uit het hart en zoals het is.’ Als het goed is verschijnt het nieuwe seizoen van Drive to Survive elk moment op de streamingdienst. Of is het voor jou allemaal net even iets te veel aangedikt?

De volledig column van Robert Doornbos lees je in TopGear Magazine 213 – nu in de winkel.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)