Misschien zijn we te voorbarig en mogen we dit weekend onze eigen woorden opeten, maar er moet haast wel een wonder plaatsvinden als Ferrari dit weekend iets wil presteren. Het snelle circuit van Monza is de gastheer voor de GP van Italië, en daar is motorvermogen extreem belangrijk. Alles duidt erop dat Ferrari een pijnlijke nederlaag op eigen grond tegemoet gaat.

En om het nog even een tandje erger te maken, is de GP van Italië precies het moment dat Netflix met Ferrari meeloopt om te filmen voor het nieuwe seizoen van Drive to Survive. De documentaire filmt het drama dus van dichtbij. Of zal dit het moment zijn dat Ferrari een troefkaart speelt en iedereen te kakken zet? Dat ze daarom de filmploeg van Netflix precies nu hebben uitgenodigd?

Als Ferrari nu echt iets uit de hoge hoed trekt, dan nemen we maar wat graag onze woorden terug. Sterker nog: graag zelfs. We willen best toegeven dat we voorbarig waren in ruil voor wat spannende knokpartijen op het asfalt tussen Ferrari en Red Bull, of misschien zelfs wat duw- en trekwerk met Mercedes.

Netflix volgt drama

Het is niet de eerste keer dat Netflix precies op het pijnlijkste moment met de lenzen boven op het drama zit. Vorig jaar was de crew van Drive to Survive aanwezig bij Mercedes tijdens de GP van Duitsland. Mercedes vierde toen zijn 200e GP en tevens 125 jaar in de autosport.

Wat een mooi feestje had moeten worden, eindigde in tranen toen eerst Hamilton crashte en vervolgens Bottas. Bovendien was Hamilton die race grieperig en zouden ze eerst nog de intentie gehad hebben om de beelden te blokkeren. Uiteindelijk waren alle beelden (voor zover bekend) te zien in het tweede seizoen van de Netflix-serie.

Drive to Survive seizoen 3

Vorige maand bevestigde F1-CEO Chase Carey dat Netflix inderdaad aan het filmen is voor het Drive to Survive seizoen 3. Het zal een bijzondere serie worden, gezien de pandemie. Wanneer het derde seizoen verschijnt, is nog niet bekend, maar hou rekening met eind februari 2021. Daarover volgt later meer.

Filmploeg van Netflix

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)