Al enkele dagen duiken er overal op het internet filmpjes op van Red Bull F1-auto’s die in Nederland de straat op gaan voor een promotievideo van Jumbo en de energiedrankfabrikant zelf. In Maasland, Den Haag en op het strand mochten Red Bull-juniors Patrick Friesacher en Jüri Vips nog het ‘vuile’ werk doen. Maar vandaag mochten Max Verstappen en Alexander Albon zelf in actie komen op Circuit Zandvoort.

Het tijdschema van de filmdag verscheen al vroeg op internet. Daarop was te zien dat je er al erg vroeg bij moest zijn om een deel van de actie mee te maken. Rond 9 uur konden de F1-coureurs twee rondjes rijden, waarbij ze aangemoedigd werden door een ‘Orange Army’ die er als figuranten waren. Er zijn overigens vooralsnog geen beelden beschikbaar, dus bovenstaande foto is niet van vandaag. Het circuit ziet er namelijk nu nog behoorlijk anders uit.

Nadat Verstappen en Albon klaar zijn met hun filmwerk, gaat de dag nog even door voor de rest van de crew. Eerst zullen er nog op bocht 8 tot en met 10 sfeerbeelden worden gemaakt met het oranje leger, waarna er als slotstuk om 13:50 uur een Pitstop Challenge zal zijn op de boulevard van Zandvoort.

Tijdschema Red Bull-filmdag op Circuit Zandvoort

6:30 Aankomst Red Bull-team
07:00 Ontbijt
07:15 Crew naar auto’s
07:15 Klaarmaken voor de shots
07:30 Aankomst figuranten Orange Army
08:15 Aankomst Max en Albon
8:45 Twee rondjes rijden en filmen
09:30 Filmen in T8+T9+T10 met Orange Army
13:00 Lunch op boulevard Zandvoort
13:50 Pitstop Challenge Zandvoort boulevard

Foto: Red Bull Content Pool

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie