Gut, wat was de vormgeving van Need for Speed Most Wanted destijds cool. De subtitel van de NFS-game was in graffiti-stijl en de gehele vormgeving was lekker straat. En eigenlijk heeft de gamereeks sindsdien altijd wel bijzondere stijltjes gehad voor de menuutjes. De aankomende game wordt geen uitzondering.

‘Het zal fotorealistisch zijn, maar het zal bovendien anime-elementen bevatten. Weet je wanneer je een autoreclame ziet of iets dergelijks en de auto rijdt rond, maar dan vliegen er tekenfilm-vlammen uit? Dat is het soort esthetiek waar ze voor lijken te gaan’, zegt Jeff Grubb (van de techwebsite Venturebeat) op podcast Grubbsnax.

Waar zie je de anime-elementen in de nieuwe Need for Speed?

Dus, fotorealistisch, maar met anime. We vermoeden dat er een soort Initial D-sausje over de game zal zitten. Helaas zijn er nog geen beelden openbaar. Het is niet bekend of de animi-stijl alleen voor de menuutjes en tussenstukjes gebruikt wordt, of ook tijdens de gameplay. Dat laatste zou wel heel anders zijn dan je gewend bent.

De nieuwe Need for Speed speelt zich af in Lake Shore City, wat een fictieve versie van de Amerikaanse stad Chicago moet zijn. De game moet in november van dit jaar nog uitkomen. We zijn wederom erg benieuwd.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear