Geen nieuws, gewoon een video die YouTube ons willekeurig voorschotelt. Blijkbaar zijn de onderstaande beelden van een trein die een weg van zeven rijstroken oversteekt, hartstikke echt. Er zijn geen slagbomen of stoplichten, de trein toetert alleen maar en steekt daarna gewoon over.

Het is een wat oudere video en de spoorwegovergang (als je het al zo wilt noemen) bestaat inmiddels niet meer. YouTube-kanaal Wonder World zocht uit hoe het precies zit met de trein. Blijkbaar komen de beelden uit Bakoe in Azerbeidzjan. De trein komt uit de haven, een klein stukje verderop, en zou graan vervoeren.

Een belangrijk details is dat de weg geen snelweg is, maar gewoon een zeer brede ‘normale’ weg. Auto’s rijden daar dus, als het goed is, geen 120 km/u. Ook de instanties in Bakoe zagen in dat het misschien niet de veiligste oplossing was om een trein op deze manier over te laten steken, dus het spoor is inmiddels verwijderd. Check de bijzondere beelden hieronder.

Reacties

  • Char heeft op 11 oktober 2022 geschreven:

    Heel fijn en mooi. Aanrader ondanks 1 min punt. De battery is te licht en snel leeg dus niet automatische aan zetten alleen hand matig spaart accu verder een heel fijn horloge en doed wat je verwacht!

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear