Je weet hoe de BMW M3 eruitziet en je weet hoe de BMW 3-serie Touring eruitziet. Met een heel klein beetje fantasie kun je je dus wel het uiterlijk van de BMW M3 Touring inbeelden. Zeker als je nog een fotootje ernaast legt van een gecamoufleerd exemplaar.

Voor wie niet goed is in beelddenken, hebben we de onderstaande video. Dirk Häcker en Hans Rahn van BMW M ontmoeten elkaar om onder het doek van de BMW M3 Competition te spieken – en jij mag toekijken. Voor de gein nemen ze de E46 M3 Touring mee die nooit verder kwam dan het prototypestadium. Spoel maar even door naar ongeveer 5:00 om de achterkant van de nieuwe Touring te zien.

De twee gaan wat dieper in op de details, bijvoorbeeld het spoilertje op de achterklep. Er zijn nog geen logo’s zichtbaar die iets verklappen over de uitvoering. Als we mogen gokken, dan denken we wel dat het gaat om een versie met xDrive. Dat is immers de meest veelzijdige aandrijflijn voor de meest veelzijdige koetsvorm. Dan heb je ook kans dat het gelijk de Competition met 510 pk zal zijn. Moet Audi al bang worden?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)