Kijk nou, wat een onverwachte wending. De familiedramareeks Fast & Furious gooit in de nieuwste film het roer om en probeert iets nieuws: straatracen. Dat kan nog weleens een leuke afwisseling zijn van alle explosies, gevechten waar mensen backflips maken en betekenisvol in de verte kijken met een zwaar pianomuziekje. Je ziet het in de eerste trailer van Fast X.

De boef van deze film is het personage van acteur Jason Momoa. Helaas voor hem breien de filmmakers een einde aan de franchise, anders mocht hij vast terugkomen als goeierik in de volgende films. Dat zag je al bij Jason Statham en John Cena. Die zijn ook ineens onderdeel van de familie. Alleen Charlize Theron blijft een boef in alle films, maar wie weet waar we aan het einde van Fast X staan.

Fast X verschijnt in mei in de bioscoop. De film bestaat uit twee delen, dus het zal nog geen sluitend verhaal zijn. Dwayne Johnson doet trouwens niet meer mee met de filmreeks, maar verder zijn de meeste bekende personages aanwezig. Check hieronder de eerste trailer van Fast X en tel mee hoe vaak het woord family valt.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear