Door de magische woorden ‘ga terug naar je tractoren, boer’ hebben we weer een toffe film om naar uit te kijken. Deze woorden kreeg Ferruccio Lamborghini naar z’n hoofd geslingerd door ene Enzo Ferrari toen hij wat verbeteringen voorstelde voor de sportauto uit Maranello. Een prima basis voor een film, en Ferruccio schijnt ook iets van een automerk te hebben opgericht uit wrok.

Hieronder zie je de trailer van Lamborghini: The Man Behind The Legend. De film vertelt het waargebeurde verhaal van hoe automerk Lamborghini is ontstaan. Frank Grillo mag de hoofdrol van meneer Lamborghini spelen. Deze acteur ken je vooral van een hoop bijrollen (zoals in Avengers) en van The Purge.

De trailer van de Lamborghini-film ziet er bijzonder goed uit. Je krijgt dezelfde vibe als andere goede documentairefilms zoals Ford v Ferrari of The Big Short. Het werd bovendien tijd dat het verhaal van Lamborghini eens degelijk verfilmd werd. Overigens komt er ook nog een film over meneer Enzo Ferrari en het ontstaan van zijn merk.

Releasedatum van Lamborghini: The Man Behind The Legend

Je hoeft niet lang te wachten voor de Lamborghini-film. Al op 18 november 2022 (dus over nog geen drie weken) komt Lamborghini: The Man Behind The Legend uit. De film zal rond die datum wel in Nederland verschijnen, al hebben de bekendere bioscoopketens de film echter nog niet in de agenda staan.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear