De meest spraakmakende vete uit de autogeschiedenis krijgt eindelijk de verfilming die hij verdient. Met een uitstekende sterrencast belooft Ford v Ferrari dé autofilm van 2019 te worden. Vandaag is de eerste trailer van de nieuwe film online gekomen. Pak hier even een vers bakje koffie voor.

Ford v Ferrari volgt het verhaal van de jonge Carroll Shelby, gespeeld door Matt Damon, die Ford in 90 dagen tijd helpt om een dubbele zegen te pakken met de GT40 tijdens de Le Mans van 1966 – en dat alles om Enzo Ferrari een hak te zetten.

Christian Bale speelt de rol van coureur Ken Miles en kijkers van The Walking Dead en Punisher kennen Jon Bernthal, die Lee Iacocca speelt. De regisseur is James Mangold, die eerder op de klapstoel zat bij films als Walk The Line en Logan.

Voor Enzo Ferrari (Remo Girone) lijkt geen grote rol weggelegd te zijn in de film. De rolprent focust zich voornamelijk op Ford en de uitdaging om de belabberde GT40 strijdklaar te krijgen. Rond 15 november 2019 komt Ford v Ferrari naar de bioscopen.

Ford v Ferrari (2019)

Reacties

  • Qwerty heeft op 3 juni 2019 geschreven:

    Nee bedankt, miljoenen om te besteden met dit als resultaat?

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)