Iedereen wil uniek zijn, maar de gave van goede smaak is helaas niet voor iedereen weggelegd. In dat geval kun je ervoor kiezen om de unieke smaak van iemand anders over te nemen. Deze Aston Martin DB11 is bijvoorbeeld samengesteld door iemand die bij de personalisatie service van Aston is langs geweest. De afdeling Q (geen geintje) heeft de ziel en zaligheid van de originele koper in de auto gelegd en een prachtig plaatje gecreëerd.

De kleur Golden Saffron ziet er net zo lekker uit als het klinkt en vanbinnen is dit bij de kleur Obsidian Black ook het geval. Uiteraard heeft de Aston Martin DB11 Q Edition het nodige koolstofvezel en een Dark Chrome Jewellery Pack, wat dat dan ook mag zijn. Het maakt ook helemaal niet uit, want het punt is dat je je hier juist helemaal niet druk over hoeft te maken. Je ziet hem staan en je weet dat je er zelf niks aan hoeft te doen om een unieke auto te rijden die er verdraaid fraai uitziet.

Met de specificaties zit het ook wel snor. Het gaat hier om de DB11 met 5,2-liter twin-turbo V12 en 608 pk. Daarmee zit je vanuit stilstand in 3,8 seconden op de 100 km/u en als je je door de acht versnellingen werkt, zul je een uiteindelijke topsnelheid van 322 km/u bereiken.

Het mooie is dat hij pas 14.900 kilometer op de teller heeft staan, waardoor ie zo goed als nieuw is. De prijs is 215.000 euro, maar als je wel eens MTV Cribs keek, weet je dat er genoeg rijke mensen zonder smaak zijn op deze wereld. Wij gaan ondertussen nog even een unieke manier zoeken om aan het geld voor deze Aston Martin DB11 Q Edition te komen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)