Als je de naam Dany Bahar niet kent, is het tijd om hem nu te onthouden en nooit meer te vergeten. De ex-marketingtovenaar van Red Bull en Ferrari is voor zichzelf begonnen en is zeer bijzondere dingen van plan. Enkele jaren geleden begon hij Ares Desig in Modena.

De coachbuilder heeft grootste plannen. Je kent zijn De Tomaso Pantera misschien al, maar wat dacht je van deze Ferrari 400, die hij bouwt op het onderstel van een GTC4Lusso?

Of (nog) een Tesla Model S Shooting Brake? Ook wil hij de PDK-transmissie uit een 991-Porsche in een 964 bouwen, samen met het navigatiesysteem van de Panamera.

Niet jouw smaak? Wat dacht je van een Corvette Stingray van meer dan 50 jaar oud met het chassis van een C6-Corvette? Nee? Een G 500 4×4-2 met een aparte koolstofvezel koets? Kijk anders even naar de Porsche 911 Targa met GT3-invloeden of de aangepakte Land Rover Defenders.

Het ambitieuze Ares Design bouwt zoveel soorten dingen, dat er wel iets tussen moet zitten voor je. Kwijl maar even over de galerij.

Advertentie

Reacties

  • Trixie heeft op 2 februari 2018 geschreven:

    de nieuwe lijn Lotussen is ook door Dany Bahar gemaakt: de succesvolle Elite S3, de nieuwe Esprit, Eclat en Elan, allemaal succesvolle kunstwerkjes van de tovenaar Bahar. Ik heb wel vertrouwen in dit plan. alles wat zijn wonderhanden aanraken verandert in lood.

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie