Zelden zijn we het volledig eens met de beslissingen van tuners, met name als het gaat om tuners als Lumma of Mansory. In dit geval kunnen we echter niets meer dan volmondig instemmen met alle wijzigingen die Lumma heeft aangebracht aan de koets van de Audi Q8. Van koplamp tot achterlicht hebben ze alle juiste beslissingen genomen.

Lumma deed namelijk he-le-maal niets aan de Audi Q8. Ze monteerden een setje 22-inch CLR Racing-wielen en noemden het een dag. En zelfs die hoepels staan de Q8 in de kleur Galaxisblauw niet eens zo slecht. Niets doen, dat zouden meer tuners moeten doen. Zelfs de motor laten ze ongemoeid. Daarvoor kun je overigens gewoon terecht bij de collega’s van Abt.

Het enige dat Lumma nog deed, was een donker filter over de foto’s plakken – welke zelfrespecterende Instagrammer doet dat nou niet? Niet dat het daarbij blijft, waarschijnlijk. Ongetwijfeld is Lumma Design op het moment van spreken druk aan het boetseren om de Audi Q8 extra breedte, meer luchthappers en een klap met de koolstofvezelhamer te geven.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie