Audi RS 6 van Boef staat nu te koop in Spanje

De Audi is geëmigreerd

Foto('s): DriverCarsBCNAudi RS 6 van Boef DriverCarsBCN
audi rs 6 boef vdm
Audi RS 6 van Boef
Audi RS 6 van Boef
Audi RS 6 van Boef
Audi RS 6 van Boef
Audi RS 6 van Boef
Foto('s): VDM Carsaudi rs 6 van boef
Foto('s): VDM Carsaudi rs 6 van boef
Audi RS 6 van Boef DriverCarsBCN
audi rs 6 boef vdm
Audi RS 6 van Boef
Audi RS 6 van Boef
Audi RS 6 van Boef
Audi RS 6 van Boef
Audi RS 6 van Boef
audi rs 6 van boef
audi rs 6 van boef

Het nummer Vast in de trap (vast in een lift kennen we, maar dit is nieuw voor ons) had van Boef kunnen zijn, want daar wordt gerapt: ‘Jullie zijn net als m’n auto. Ik zweer het je, jullie veranderen snel. Spreek ik dikke niet, dan heeft ie zeker een ticket naar Spanje besteld.’ Wie tussen de regels leest, had al eerder het lot van zijn oude RS 6 kunnen weten. Want deze verbrede Audi RS 6 met een Prior-bodykit en 22-inch wielen duikt nu op bij een dealer in Barcelona, Spanje.

Vorig jaar stond de oude Audi RS 6 van Boef al te koop in Nederland (of net over de grens, eigenlijk) bij VDM Cars. Hij moest de auto verkopen toen hij de stationwagen niet verzekerd kreeg. Destijds kostte de RS 6 maar liefst 174.950 euro. Nu staat hij bij DriverCarsBCN in Spanje voor 156.900 euro. Die prijzen zijn niet helemaal vergelijkbaar, want er kan BPM teruggevorderd worden bij het exporteren. Als de Audi ooit op Nederlands kenteken stond, tenminste.

Wat koop je voor dit geld?

De 4,0-liter V8 kreeg extra motivatie waardoor het vermogen steeg naar 730 pk. Dat zo’n RS 6 al snel op illegale snelheden zit, bewees Boef al veelvuldig in een andere Nardo-grijze Audi RS 6. Hij kreeg voor deze testsessies een rijontzegging van anderhalf jaar en moest 6.500 euro storten in een fonds voor verkeersslachtoffers. Maar goed, als we de Nederlandse rappers van tegenwoordig moeten geloven, hebben ze dat binnen een showtje alweer terugverdiend.

De rapper werd eerder nog rijdend gespot na het vonnis van de rechter, maar dat kwam omdat hij zijn rijbewijs niet op de dag van de uitspraak moest inleveren. Op zijn Insta-story staat nu wel een foto waarbij de rapper op de bestuurdersstoel lijkt te zitten, maar op deze foto zit zijn horloge op zijn rechter pols, terwijl Boef zijn horloge altijd links draagt. Deze foto is dus gespiegeld (dit doen bepaalde apps automatisch bij een selfie), dus vooralsnog lijkt de rapper zich aan zijn rijontzegging te houden.

Foto’s: DriverCarsBCN, VDM Cars en TopGear

Reacties
  1. Sam zegt op 2 november 2019 om 17:26:

    Die teksten zijn niet van boef maar van lijpe ff betere research doen volgende keer

  2. Alper zegt op 1 november 2019 om 21:13:

    Vast in de trap is een liedje van lijpe

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken