Het meesterlijke Baby Driver is een klassieker in wording. Dit zou nog weleens een prima investering kunnen zijn. En wij zijn niet de enige die zo denken: het hoogste bod op deze filmsouvenir staat op het moment van schrijven op 27.600 dollar.

Phoe, phoe, dat is best wat voor een oude Subaru

En al helemaal voor een Subaru met meer dan 250.000 kilometer op de teller. Je krijgt wel wat extra’s. DBW Motorsport converteerde de rode Subaru uit Baby Driver om naar een achterwielaandrijver en monteerde een sterker differentieel. De turbo komt van een STI uit 2004. Oh, en er zit geen garantie meer op.

Nog minpunten?

Hier en daar zit een deukje en een kras. Dat valt alles mee, als je ziet hoe de Subaru te lijden had in de film. De originele kleur is trouwens grijs. Oh, en de auto zat ook in de clip van Chase Me van Danger Mouse, Big Boi & Run The Jewels.

Is dit de enige?

Nee, vijf verschillende (en identiek uitziende) exemplaren speelden in de film. Twee sneuvelden en ééntje ging naar de stuntmannen van de film. Eéntje kan van jou zijn en de andere is ook in bezit van dezelfde verkoper.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)