Tijdens de Pebble Beach Concours d’Elegance staat de onthulling van de nieuwe BMW Z4 op de planning. Zoals gebruikelijk kun je nu dus al genieten van een rits gelekte beelden. Om de theorie dat autofabrikanten het stiekem zelf doen kracht bij te zetten, tonen de gelekte beelden niet de volledige auto. Maar wel precies genoeg om je nieuwsgierig te houden. Waar liggen de aluminiumfolie hoedjes?

De nieuwe BMW Z4 op de foto’s lijkt veel op de BMW Z4 Concept, die traditioneel ook nét voor Pebble Beach lekte. Specificaties lekken niet met de cabriolet mee, maar volgens het tellerhuis kijk je hier naar de BMW Z4 M40i – voorlopig de dikste van het stel.

De BMW Z4 krijgt een stoffen kap, de bekende gebogen lijn in de dorpel en zeer korte overhangen voor en achter. BMW houdt bovendien stug vast aan de knopjes 1 tot en met 8 voor het infotainment. Het instrumentarium geeft een lekkere jetfighter-vibe af.

De zescilinder van de BMW M40i hoogstwaarschijnlijk ook zijn weg vinden naar de nieuwe Toyota Supra, die op hetzelfde platform staat. De Toyota Supra zal pas over een paar maanden onthuld worden. We offeren graag iets aan de autogoden voor een BMW Z4 Coupé. Onze eerstgeboren zoon, of zoiets.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)