Als je je nu afvraagt wat voor aftandse Toyota Supra er op je scherm is verschenen, nemen we je het niet kwalijk. Als je nooit in bepaalde duistere contreien van het internet geweest bent, is de Chargespeed Toyota Supra je volstrekt onbekend.

Toch is dit een wereldberoemd exemplaar. Het is namelijk de demo-auto van tuner Chargespeed en de foto’s van het ding staan op honderden webshops. Ga maar eens op zoek naar een aftermarket bumperkit voor een Toyota Supra. Het zal niet lang duren voordat je de Chargespeed Toyota Supra tegenkomt als voorbeeldfoto.

Ook diverse Nederlandse webshops bieden de brede bodykit voor de Toyota Supra aan. Hoe zo’n befaamd exemplaar uiteindelijk in een veiling belandt, is niet bekend. Sinds 1996 reed de Toyota Supra net geen 34.000 kilometer. Op een paar kleine krasjes na, verkeert de auto in goede staat.

De 3,0-liter zes-in-lijn is ongetwijfeld niet helemaal standaard meer, maar een specifiek vermogen wordt niet opgegeven. De Supra gaat op 19 juli onder de hamer in Tokio. Bieden kan achter de login. Een richtprijs afgeven, is haast onmogelijk bij dit soort veilingen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)