Als autoliefhebber heb je vast wel een lijstje met wat droomauto’s. Sommigen zullen onbetaalbaar zijn, maar er zijn er ook een aantal die beter te betalen zijn. Door slappe excuses als ‘er is te weinig ruimte’ of ‘dat ding drinkt teveel’ vertel je jezelf om het niet te doen. Tegen die mensen zouden we willen zeggen: neem eens een gokje, zoals met deze getunede Toyota Supra.

De Supra die je hierboven ziet, is geboren in 1996 en komt van de vierde generatie Supra’s – onder kenners bekend als de A80. In zijn 27 levensjaren behield hij gewoon zijn 2JZ-motor. De vraag is niet of die getuned is, maar wat er precies aan is veranderd. De modificaties zijn wel duidelijk te zien bij de bumpers, spoiler en de uitlaat. Eerder werd deze Supra aangeboden op Marktplaats. Uit de oude foto’s van deze website blijkt dat er een groot geluidssysteem achterin lag. Dat is er nu niet meer.

Niet alleen maar rozengeur en maneschijn

Wat nadeeltjes dan? Op de voorbumper zit hier en daar wat lakschade. Daarnaast is deze Supra een geïmporteerde auto, wat risico’s met zich meebrengt met schaderapportage en de kilometerstand. Bij dat laatste zit volgens de NAP een probleem. De afgelezen stand is 177.818 mijl (285.145 kilometer). Volgens de NAP is die onlogisch. Ah, en voor we het vergeten te zeggen: het stuur zit aan de rechterkant.

Door de tuning durven we geen uitspraak doen over vermogen, koppel en snelheden. Ga er maar vanuit dat het geluid in ieder geval hard is. De Supra staat te koop bij overheidswebsite Domeinen RZ. De veiling begint op 19 juni en duurt tot de 22ste. Mocht je de hoogste bieder zijn, dan kun je de getunede Toyota Supra ophalen tussen 26 en 30 juni.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie