(advertorial)

Tuurlijk had je twintig jaar geleden flink wat aandelen moeten kopen van dat ene grote internetbedrijf. En vijftien jaar geleden van dat ene social media-bedrijfje. En sowieso had je wat laptopjes aan het pruttelen moeten zetten om die ene cryptomunt te delven. Allemaal achteraf, natuurlijk. Wil je er zeker van zijn dat je volgend jaar niet met dezelfde spijtgevoelens rondrijdt? Sla dan nu nog je slag met de Cupra Born. De volledig elektrische auto rij je dit jaar nog voor 12 procent bijtelling – maar het aanbod is beperkt.

De bijtelling? Vanaf 137 euro per maand

In het gunstigste geval betekent dat dat je de Cupra Born rijdt voor 137 euro bijtelling in de maand. Volgend jaar is dat anders, dan gaat de bijtelling wederom omhoog. Wie nu zijn sportieve Cupra Born bestelt, geniet er dit najaar al van. De vanafprijs van de Cupra Born is een aantrekkelijke 37.990 euro. Daarmee blijven zowel de Business One als de Adrenaline One onder de bijtellingsgrens van 12 procent.

Is de Cupra Born een beetje pittig?

Zeker. Het vermogen is 204 pk (150 kW) met een koppel van 310 Nm en een volledig elektrisch bereik van ruim 400 km met het accupakket van 58 kWh. De Born beschikt over dynamic driving: Een sportonderstel, minimaal 18 inch lichtmetalen velgen en state-of-the art techniek die zorgen voor een superieure rijervaring.

De Born komt vanaf oktober naar Nederland in vier uitvoeringen: Business One, Adrenaline One, Performance One en Copper Edition One, maar is nu al online te bestellen. Het interieur ademt sportiviteit uit en is standaard voorzien van kuipstoelen en vele koperkleurige accenten. Op alle CUPRA modellen geldt Cupra Care. Zo is de Born voorzien tot en met 5 jaar gratis onderhoud en gratis haal- en brengservice inclusief vervangend vervoer bij onderhoud voor zorgeloos rijplezier. Zorg dat je volgend jaar geen spijt hebt, kijk hier voor meer informatie over de Cupra Born-modellen. Of bestel hem hier.

CUPRA BORN, 100% ELECTRIC MADE FOR CAR LOVERS