Niet iedereen kon zijn geintje voor zich houden tot 1 april. Daarom hadden we gisteren al het eerste overzicht van de grappen tot nu toe. Hierbij dan de 1 april-grappen van 2021, deeltje II, met de gebbetjes die we gemist hadden of die pas vandaag de wereld in gingen. We zullen dit artikel gedurende de dag updaten als we andere leuke grapjes tegenkomen. Dit zijn de 1 april-grappen van 2021 – Deel II.

GMA werkt aan een tijdmachine, met een V12-motor

‘Het gewicht van andere tijdmachines op de markt viel me wat tegen’, zegt Gordon Murray via morsecode. Het bericht komt uit 1893. ‘Zowel de DeLorean als de TARDIS zijn te breed en te zwaar om gebruikt te worden door de gemiddelde geschiedenis-beïnvloedende tijdreiziger. Ik voelde me geroepen om mijn F1-expertise te gebruiken om de meest authentieke interdimensionale auto te ontwerpen’, zegt de oprichter van GMA. De T-Minus 50 haalt een snelheid van 250 jaar per seconde. TopGear kijkt uit naar de eerste rijtest, die drie weken geleden gepland staat. Het volledige verhaal lees je in de TopGear Magazine van januari 2024.

Op afstand bestuurbare politieauto

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Niels Hoogma (@nielshoogma)

Agent Niels Hoogma – die je wellicht kent van Wegmisbruikers – heeft een nieuw foefje gekocht. Via een OBD-apparaatje kan hij via zijn telefoon nu zijn Audi A6 op afstand besturen. Handig, want dan kan ook de politie voortaan thuiswerken.

Nieuwe bezorgbusjes voor Easytoys

Over foefjes gesproken. Met de slogan ‘wij komen altijd’ neemt Easytoys vandaag 200 bezorgbusjes in gebruik. Ze gaan hun producten nu zelf bezorgen. Met compleet anonieme verpakking, natuurlijk. Hier zal vast lang intern overleg over hebben plaatsgevonden.

Nieuwe strepen voor de Mercedes van de politie

De politie van Den Helder test met een nieuwe striping. Ze nemen de kleuren over die de Engelse en de Duitse politie ook hanteren. We weten zeker dat het om een 1 april-grap gaat, we zijn er alleen nog niet helemaal uit of ze nou echt een auto hebben beplakt, of dat het gewoon een knap staaltje Photoshop is.

Meekijken bij Tesla-rijders

Leasemaatschappij MisterGreen lanceert een nieuwe streamingdienst die gebruikmaakt van de camera’s in Tesla Model 3’s. Gebruikers van de dienst kunnen meekijken met willekeurige Tesla-rijders. De leasemaatschappij gaat hiermee de concurrentie aan met programma’s als Big Brother. Voor nu is de dienst gratis, daarna kost hij 5 euro per maand. ‘Binnen ons streamingplatform ben je slechts één druk op de knop verwijderd van het live volgen van een willekeurige Tesla-rijder’, zegt de leasemaatschappij voor elektrische auto’s.

Dacia Dustar

Dacia gaat de ruimte in. Ze bouwen een ruimteschip op basis van de Dacia Duster om goedkope ruimtereizen aan te kunnen bieden. Dacia zegt: ‘Het gaat ons altijd om de beste prijs-kwaliteitverhouding, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We hebben dit op aarde bereikt, dus een logische stap is dat we nu hetzelfde gaan doen in de ruimte.’

Volkswagen WaterPolo

Volkswagen Amerika kreeg een hoop kritiek op zijn grapje en moest hem weer intrekken. Volkswagen Nederland doet een veiligere poging met de VW WaterPolo. Past mooi naast de Aquacarver.

Verlagingsveren voor schaalmodellen

Het Nederlandse Cobra Suspension voegt vanaf vandaag verlagingsveren voor schaalmodellen toe aan de catalogus. De verlagingsveren zijn geschikt om modelletjes van schaal 1:18 te verlagen. De eerste kleine BMW 3-serie is al verlaagd. Hou je ogen open voor de ‘Cobra Suspension Lowering Springs Tiny Edition’.

Reacties

 • Tim heeft op 1 april 2021 geschreven:

  De politie auto van den helder is niet gephotoshopt kijk op facebook bij politie schagen in de reacties

  • Jacco heeft op 2 april 2021 geschreven:

   Is speciaal voor 1 april gestikkerd. Zie fb politie den helder

   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear