Audi RS 6 van Jon Olsson opnieuw gejat

Hij is gelukkig al wel teruggevonden

Het lot van de eerste Audi RS 6 van Jon Olsson is bij de meeste autoliefhebbers wel bekend. De extreem verbouwde RS 6 DTM werd in 2015 verkocht aan Auto Leitner in Nederland, waarbij de Audi tijdens een photoshoot door gewapende mannen afhandig werd gemaakt. Hulpdiensten vonden de auto vervolgens brandend in een parkeergarage. In 2018 liet Olsson zich opnieuw verleiden door een RS 6 van Abt, maar die fling was van korte duur en deze auto is – volgens de laatste berichten – veilig bij een nieuw baasje.

Deze maand onthulde Jon Olsson opnieuw een Audi RS 6, dit keer op basis van de nieuwste generatie van de powerstation. En wederom is zijn RS 6, met de koosnaam Leon, geen fortuinlijk lot beschoren. Gisteravond werd de verbouwde Audi gestolen. Waarschijnlijk stond de prooi bij Stertman Motorsport, waar enkele medewerkers nog aan het werk waren. Zij belden de politie toen ze merkten dat de Audi RS 6 van Jon Olsson verdwenen was – of waarschijnlijk hoorden ze de auto starten en wegrijden.

De Zweedse politie zette een helikopter in, wierp wegblokkades op en uiteindelijk werden vier verdachten gegrepen door de hondenbrigade in een bos. Jon Olsson meldt op zijn Instagram dat de auto in orde is, op een stel ontbrekende sleutels na. De Audi staat nog bij de politie voor onderzoek. Er zal ongetwijfeld een video volgen van de fervente vlogger.

Audi RS 6 van Jon Olsson opnieuw gejat

Reacties
  1. […] Source link TopGear […]

Geef een reactie

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws