Volgens Jon Olsson blijft de buik van zijn vrouw maar groeien (maak je niet druk, ze is zwanger). Daarom hakt hij de knoop door en zet hij Lord Hans the G te koop. Het is volgens hem niet de auto die je wilt gebruiken om iemand naar het ziekenhuis te rijden die op het punt staat om te bevallen.

Jon Olsson liet de G-klasse in Nederland verbouwen door DTMobility. De specialist zaagde het dak eraf, modificeerde het interieur verhoogde het vermogen naar 850 pk. Eerder dit jaar ging de auto terug naar ons land om er een afneembaar dak op te zetten. Een prijs geeft de YouTuber niet; je moet hem gewoon een bod doen.

Dit is de tweede keer dat de G-klasse van Jon Olsson te koop staat. De eerste keer was het een misverstand en werd de advertentie snel verwijderd. Toen stond de vraagprijs op 699.000 euro. Of die vraagprijs gebaseerd was op de verwachtingen van Olsson, is niet bekend.

De volgende auto van Jon Olsson staat nog niet vast, maar zeker is dat hij de opvolger van de G-klasse niet onaangeroerd laat. Ook zeker is dat de auto vier deuren moet hebben. Volgens de hashtags wordt het een gekke babymobiel.

De G-klasse van Jon Olsson is te koop

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)