De Citroën C4 Picasso en Grand C4 Picasso hebben in drie jaar tijd ruim 300.000 zieltjes gewonnen en mogen zich daarmee een succesvolle familieauto noemen. Nu is het tijd voor Citroën om deze lijn door te zetten: ze verblijden ons met een vernieuwde C4 Picasso. Waarvan de Grand-uitvoering uiteraard langer is en meer zitplaatsen heeft. Perfect voor die vermoeiende vakantie met de kinderen. 

Uiteraard zitten beide auto's volgestopt met allerlei handige technologie. Zo kun je met de Hands-Free Tailgate optie gemakkelijk de achterklep openen, is er een parkassistant-systeem aanwezig, een blindehoekdetector, een snelheidsbordendetector, een oh-nee-ik-vlieg-bijna-uit-de-bocht-detector en een aanpasbare cruisecontrol. De C4 Picasso beschikt daarnaast ook over een nieuwe PureTech 130 S&S EAT6 motor. 

De voorkant is opnieuw vormgegeven en beide modellen hebben nu achterlichten met een 3D-effect. De C4 Picasso zal beschikbaar zijn in diverse kleuren, waaronder drie compleet nieuwe, en is er de optie tot een dak met een tweetonig palet. De C4 Picasso wordt afgekleed met vier aluminium 17 inch velgen. 

Als kers op de taart mag je uit vier verschillende soorten interieurindelingen kiezen, om je gezin zo conflictloos mogelijk in te delen. 

 

Reacties