Dan is zielig. Dan moest meer dan 400 dagen wachten op zijn Lamborghini Centenario. Tot die tijd moest hij zich vermaken met zijn Pagani Huayra, Pagani Cinque Roadster, Koenigsegg Agera R, McLaren P1, Porsche 918 Spyder, Ferrari LaFerrari of andere auto’s uit zijn collectie. Dat is toch geen manier om te leven?

Gelukkig mocht Dan als allereerste inwoner van Amerika zijn eerste Lamborghini Centenario ophalen bij Lamborghini Newport Beach. Hij koos voor naakt koolstofvezel met blauwe accenten. Prima keuze, Dan. De Lamborghini Centenario kost 1,75 miljoen euro exclusief belastingen. Is het geld nu op? Nee, hij bestelde ook een Bugatti Chiron, Koenigsegg Agera RS en een Aston Martin Valkyrie.

In 2016 kwamen de Italianen tijdens de autosalon van Genève met de Lamborghini Centenario. Het koolstofvezelmonster viert de honderdste verjaardag van Mr. Ferruccio Lamborghini. Als hij nog leefde. Slechts 40 exemplaren verlaten de fabriek, waarvan 20 dichte versies en 20 Roadsters. Dit stiertje produceert 770 pk uit zijn V12 en is in 2,8 seconden op 100 km/u. Als je mocht kiezen tussen de Centenario en de Veneno, welk ruimteschip zou je dan kiezen?

A post shared by Dan (@dan_am_i) on

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)