Van bepaalde dingen snap je niet dat mensen er nog intrappen. WhatsApp-berichtjes van zogenaamde dochters en zonen die om geld vragen, bijvoorbeeld. Of de verleiding om een automeeting te verlaten met veel herrie en snelheid. Gisteren ging het goed mis in de Amerikaanse staat Colorado en belandde een pick-up op z’n dak. Maar het had nog veel erger kunnen aflopen. De video’s staan onder aan deze pagina.

De Dodge Challenger Hellcat stuwt meer dan 700 pk naar de achterwielen en dat vereist enige finesse als je het los probeert te laten op koude banden. De bestuurder van deze Hellcat trapt het gas goed in en wordt verrast door een uitbrekende achterkant. In de tweede video hoor je goed dat de bestuurder abrupt van het gas gaat, en dan is het einde oefening. De neus van de Dodge Challenger Hellcat schuift onder de zijkant van de Chevrolet Silverado, die vervolgens op zijn dak rolt.

De bestuurder van de pick-up liep lichte verwondingen op, maar het had gemakkelijk een stuk vervelender kunnen aflopen. Een toeschouwer springt nog snel opzij; als het ongeluk een paar meter eerder had plaatsgevonden, konden er gerust een paar mensen worden geraakt. De bestuurder van de Dodge kreeg een boete voor roekeloos rijgedrag.

Dodge Hellcat legt pick-up op z’n dak

Vanuit een andere hoek

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)