Na de topper The Unbearable Weight of Massive Talent is er vast wel een filmstudio die Nicolas Cage de hoofdrol gunt in een grote productie. Wat dacht je van een vervolg op Gone in 60 Seconds met de naam Gone in 45 Seconds? Het kan een verfilming zijn van deze diefstal, waar boeven in nog geen minuut er met zes auto’s vandoor gaan.

Het gaat om zes Dodge Challenger Hellcats, die bij een dealer in het Amerikaanse Kentucky staan. De dieven kunnen de auto’s zo eenvoudig stelen omdat de sleutels van de vier auto’s in de showroom gewoon in het contact zitten, zo meldt WKYT News. De sleutels van de twee auto’s buiten vinden de boeven ergens in het pand. Vermoedelijk niet achter slot en grendel.

De dieven zijn weg voordat het alarm loeit

De criminelen laten het alarm van de dealer afgaan, maar die schakelt pas na 60 seconden de politie in. De dieven zijn met 45 seconden al vertrokken. De boeven plaatsen eerst tijdelijke dealerplaten op de Dodge Challengers voordat ze wegrijden. Zo worden ze niet zomaar staande gehouden vanwege verkeerde platen.

Ondanks de platen, wordt een groep van vier Challengers gespot door de politie. Hiervan kunnen de agenten één exemplaar stoppen met spijkermatten. In de dagen erna vindt de politie nog eens vier exemplaren terug. Vooralsnog is er nog één Dodge Challenger Hellcat niet teruggevonden. We zijn benieuwd of de dealer al een mooie kluis heeft aangeschaft.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)